Menestystarinoita

Lähes 90% kivunhoidonasiakkaistamme ovat kertoneet hoitokertansa vähentäneen kipua yli 50%. Ja noin kolmanneksella kipu katosi hoitokerran aikana kokonaan.

”Kokonaisvaltaista hoitoa, ystävällinen palvelu.”

”Käynnistä jäi mieleen Ilo ja ammattitaito. Tuli vahva tunne siitä, että olen hyvässä hoidossa ja kaikki järjestyy. Kiitos.”

”Erittäin toimiva ja ammattitaitoinen hoito.”

”Huolellinen hoito ja huolenpito oli koskettavaa. Tilaa oli myös huumorille sekä rauhalle ja yksityisyydelle.”

 

Kokemus yrttihoidosta

Akupunktio-hoidon lisäksi sain terveyteni tueksi yrttejä. Koin, että yrttivalmisteilla oli erityisen suuri merkitys hyvinvointiini. Yrttejä oli helppo käyttää. Sain hoitajalta selkeät ohjeet siitä, miten minun piti yrttejä ottaa. Tarkistuskäynneillä hoitaja muokkasi reseptiä tarpeideni mukaan sopivaksi tukemaan niissä ongelmissa, joita minulla sillä hetkellä oli. Koin oloni paremmaksi, kun käytin yrttivalmisteita akupunktion ohella. Loppuvaiheessa hoitoa yrtit olivat pääasiallinen keino tukea kehoa ja tasapainottaa oloani. Olen vakuuttunut siitä, että keho pystyy parantamaan itse itseään, kun sitä tuetaan tehokkailla luonnollisilla aineilla. 

-Nainen, 35 vuotta

 

Parantumisestaan kiitollinen nainen

Olen erittäin iloinen, että tulin hakeutuneeksi akupunktiohoitoon Daphne Fanin vastaanotolle.

Olin sairastunut jo toistamiseen suolistotulehdukseen. Hoidoksi saamani lääkitys ei ollut auttanut lainkaan ja yleistilani oli kuukauden sisällä huonontunut niin, että pelkäsin jo työkyvyttömyyttä. Olin suoraan sanoen toivoton.

Löysin Tie Terveyteen Akupunktio- klinikan tiedot netistä, soitin Daphne Fanille ja kysyin pystyisikö hän auttamaan minua.  Tapaaminen järjestyi nopeasti; aloitin välittömästi dieetin ja akupunktiohoidot ja tunsin edistystä jokaisen hoitokerran jälkeen. Tulehdus ja kivut hävisivät kuukauden sisällä ja olen nyt ollut täysin ilman vaivoja seitsemän kuukautta. Akupunktiohoidosta jäi itselleni positiivinen ja hyvä olo. Olen myös otettu hoitajan lämpimästä tavasta kohdata toinen ihminen sekä kyvystä olla läsnä ja kiinnostunut asiakkaan paranemisesta. Olisinpa heti osannut hakea apua täältä. Rohkenen oman kokemukseni perusteella suositella lämpimästi Daphne Fanin akupuntiohoitoja.

 

Nainen, 35 vuotta

Hain apua unettomuuteeni akupunktiosta kun ymmärsin, etten enää selviä unettomuuteni kanssa yksin, vaan tarvitsen apua. Ystäväni oli suositellut minulle Daphnea jo puolentoista vuoden ajan, mutta vasta unettomuuden ja uupumuksen tultua kriisipisteeseen hain apua. Oli oikeastaan helpottavaa antaa itsensä olla heikko ja myöntää tarvitsevansa apua, antautua autettavaksi. En odottanut akupunktiolta paljoakaan, ajattelin sen ehkä helpottavan oloani hieman, etten tarvitsisi niin paljon lääkkeitä. En nimittäin saanut enää unta kuin nukahtamislääkkeen, rauhoittavan ja melatoniinin avulla. Jo ensimmäinen käynti helpotti oloani: Daphne tutki pulssini ja tunsin, että minun oli helppo ja turvallista olla hänen hoidettavanaan.

Ensimmäisen kuukauden ajan kävin akupunktiossa kolmesti viikossa: akupunktion aikana ja sen jälkeen minusta alkoi purkautua valtavasti tuntemattomia tunteita, tuskaa, surua, vihaa ja kipua, jota olin kantanut sisälläni yksin. Olin kokenut paljon vaikeita asioita, joita en ollut oikein käsitellyt, vaan sulkenut ne kaikki sisääni. Tajusin, että unettomuuteni olikin oire kaikesta siitä pahasta olosta jota kannoin sisälläni. En ollut ollenkaan osannut yhdistää ahdistustani ja levottomuuttani sekä vaikeuttani nukahtaa kaikkeen siihen, mitä minulle oli tapahtunut. Akupunktiohoitojen ansiosta tunsin pikkuhiljaa parantuvani, ihan kuin rikkinäistä sydäntäni olisi pikkuhiljaa ommeltu kokoon. Joidenkin hoitojen jälkeen saatoin yöllä herätä ja tunsin kuinka valtava määrä tuskaa sisältäni huusi ja halusi tulla ulos. Itkin myös paljon. Aloin uskaltaa rohkeammin puhua ulos kaikkea kokemaani ystävien ja läheisten kanssa. Oloni alkoi helpottua ja kuroin unettomia öitä takasin: saatoin hoidon jälkeisenä yönä nukkua 12 tuntia erittäin syvää hyvää unta. Akupunktiohoitojen lisäksi käytin kahta homeopaattista valmistetta tukemaan toipumistani, nat.mur-nimistä valmistetta pitkään sisälle säilöttyyn suruun ja staphysagria-nimistä kipeisiin traumoihin ja vaikeista kokemuksista toipumiseen.

Minusta tuntuu, että akupunktio pelasti minut ja välillä mietin peloissani, miten minun olisi käynyt jos en olisi uskaltanut hakea apua. Tunnen, että minusta on taas tullut minä, oma itseni, enkä enää pelkää elämää niin paljon. Sain apua unettomuuteen, mutta lisäbonukseni tunsin vahvistuvani sisältä, sain elämäniloa-ja voimaa takaisin. Minä paranin niin paljosta. Edelleen välillä otan pienen määrän melatoniinia avukseni, jos minulla on aikainen herätys, ja se toimii hyvin ja saan unta sen avulla nopeasti. Unettomuuden ollessa pahimmillaan melatoniinista ei ollut mitään apua. Saatoin odottaa unta tuntikausia. Viikonloppuisin nukahdan nopeasti ja helposti ilman mitään poppaskonsteja ja uneni on hyvää ja syvää. Käyn edelleen kerran kuukaudessa ylläpitohoidossa.

 

56-vuotias sairaanhoitaja

Olen kiitollinen Daphnen ammattitaitoisesta akupunktiohoidostani. Oikea polveni ei suoristunut kunnolla takana olevan kystan vuoksi. Lisäksi polvessani todettiin myös nivelrikkoa. Kävely ja kipu oli sietämätöntä. Kävin akupunktiohoidossa kaikkiaan 12 kertaa. Vähitellen akuutti ja kova kipu alkoi hellittää.

Arvostan Daphnen omistautumista sairaiden ihmisten auttamiseen ja oireiden selvittämiseen. Hän kohtaa asiakkaansa yksilöllisesti. Hän on läsnä ja kuuntelee. Hänellä on hyvät tiedot ja taidot auttaa hoidettavaa psykofyysisesti. Akupunktiohoito on kokonaisvaltaista mielen -ja kehon hoitoa, syvää puhdistumista. Akupunktiohoitojen jälkeen mieli oli rauhallinen ja keho vapautunut kivusta ja stressistä. Suosittelen lämpimästi tutustumista eri akupunktiohoitoihin.

Ota yhteyttä

Lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.