Kiinalaiset yrttivalmisteet

Yrttilääkintä ja kiinalainen yrttilääketiede ovat yleistyneet länsimaissa etenkin viimeisten vuosien aikana, koska ihmiset haluavat kasvavissa määrin luonnonmukaisempaa hoitoa heidän vaivoihinsa.

Varaa aikasi tästä

”Daphne, tuhannet tuhannet kiitokset. Akupunktio ja yrttijauhe on palauttanut voimani ja kehoni ei enää tunnu pullealta, eikä tunnu enää, että neste kertyisi kehoon. Olen saanut takaisin oman kehoni!”— K.L.

Yrttilääkintä – Kiinalainen yrttilääketiede

Kiinalaiset yrttivalmisteet ovat toimivia, turvallisia ja luonnonmukaisia. Niiden suosio on kasvanut viime vuosina vauhdilla myös maailmanlaajuisesti. Kiinalaisella yrttilääkinnällä pystytään hoitamaan monia terveysongelmia. 

Moni vieroksuu pitkälle jalostettuja, synteettisiä ja laboratorioissa kehiteltyjä lääkkeitä, koska kaikista kemiallisten lääkkeiden pitkän tähtäimen terveysvaikutuksista tai -haitoista ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Sen sijaan kiinalainen yrttilääketiede ja yrttilääkintä ovat tuhansia vuosia lääketieteellisiin tarkoituksiin käytettyjä metodeja. Siksi voit olla varma, että ne ovat toimivia, turvallisia ja luonnonmukaisia hoitomenetelmiä. Yrttilääkintä kuuluu osana 1,5 miljardin ihmisen julkista terveydenhuoltoa Taiwanissa ja Kiinassa, ja – kuten mainitsimme – niiden suosio on kasvanut viime vuosina vauhdilla myös maailmanlaajuisesti mm. luontaistuotteiden suosion ansiosta.

Esimerkiksi Saksassa jokaisen lääkäriksi opiskelevan opintosuunnitelmaan kuuluu luontaislääkintä, joka on yrttilääkinnän kattotermi. Myös Suomessa monet lääketieteen asiantuntijat liputtavat jatkuvasti enemmän luontaislääkinnän puolesta. Aiheesta on kirjoitettu useita kirjoja täällä kotimaassamme.

Mitä vaivoja kiinalainen yrttilääketiede ja yrttilääkintä parantavat?

Kiinalaisella yrttilääkinnällä pystytään hoitamaan monia terveysongelmia. Erityisen hyvin se soveltuu sisätauteihin kuten nuhaan ja flunssaan, hedelmättömyyden hoitoon, päänsärkyyn ja migreeniin, stressin hoitoon, ruoansulatushäiriöihin, väsymykseen ja hormonaalisiin ongelmiin.

Esimerkki tuloksista, joita asiakkaamme sai kosmeettisen akupunktion ja yrttihoidon yhdistelmällä jo 2-3 vuotta kestäneen rosacea:n (eli aikuisiän aknen) hoitoon. Osoitus siitä, että kun keho voi sisältä hyvin ja on hormonaalisesti tasapainossa, niin myös iho voi hyvin.

Mihin yrttilääkintä ja sen teho perustuu?

Kiinalaisen yrttilääketieteen perusta on se, että se huomioi hoidettavan henkilön kokonaisuutena ja palauttaa näin kehon normaalin toiminnan. Sanotaan, että keho alkaa hoitaa itse itseään. Toisin kuin länsimaisessa lääketieteessä, jokaiselle ei anneta yhtä ja samaa lääkettä poistamaan yhtä vaivaa, vaan yrttisekoitus luodaan jokaiselle henkilökohtaisesti hoidettavan terveydentila huomioiden.

Kiinalainen yrttilääketiede ja yrttilääkintä voivat kuulostaa suomalaisesta aluksi hieman monimutkaiselta, mutta kyse on lopulta yksinkertaisista asioista. Ihmisen keho reagoi tietyllä tapaa tietynlaisiin ainesosiin. Esimerkiksi kahvipapujen kofeiini piristää. Samalla tapaa kiinalainen yrttilääketiede käyttää hyväkseen erilaisia yrttejä, joita yhdistelemällä saadaan parannettua luontaisesti kehon perustoimintoja. Näistä esimerkkeinä:

  • ruoansulatuksen normaali toiminta

  • verenkierron paraneminen

  • hormonitasapainon ylläpito

  • hormonituotannon lisääminen

Hyvin usein länsimainen lääketiede pyrkii korjaamaan niitä oireita, jotka johtuvat yllä olevalla listalla mainittujen asioiden toimintahäiriöistä. Kiinalainen yrttilääketiede puolestaan korjaa juurisyitä ja poistaa oireet kokonaisvaltaisesti keskittymällä kehoon kokonaisuutena.

Kiinalainen yrttilääketiede klinikallamme

Käyttämämme yritit ovat luonnollisia ja vapaita nykylääketieteen synteettisistä lääkeaineista. Toimittajamme Belgiassa ostaa yrttirakeet tunnetuilta taiwanilaisilta (KPC) yrityksiltä (Sinecura). Se varmistavat, että yrtit myös täyttävät EU:n ruokavalmisteille asettamat säädökset. Yrttimme toimitetaan veteen liukenevina rakeina (kuten murukahvi), joten niiden käyttö on hyvin helppoa.

Terveydentilasi huolellisen tutkimuksen jälkeen akupunktiohoitajamme laatii sinulle henkilökohtaisen yrttivalmisteen yhdistämällä yrttejä juuri sinun kehosi tarpeiden mukaan. Kun nautit yrttivalmisteesi säännöllisesti ja akupunktiohoitajan suosituksen mukaisesti, niin saavutat parhaan lopputuloksen.

Hoitajanasi toimii kokenut ja ammattitaitoinen hoitaja, joka on opiskellut lääketiedettä Kiinassa sekä maisteriopintoja Australiassa ja Iso-Britanniassa.

”Käynnistä jäi mieleen Ilo ja ammattitaito. Tuli vahva tunne siitä, että olen hyvässä hoidossa ja kaikki järjestyy. Kiitos.”

– Nainen, 63 vuotta

Varaa aika

Ole suoraan yhteydessä meihin, jos haluat varata ajan tai kuulla lisää siitä, miten kiinalainen yrttilääketiede voi auttaa sinua. Kerro, mihin haluaisit apua, niin me osaamme kertoa, voisiko yrttilääkintä tai sen yhdistäminen akupunktiohoitoon antaa ratkaisun ongelmaasi.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Puhelin:

Vahvistetaan myöhemmin

Sähköposti:
info@tieterveyteen.fi

Osoite:

Vahvistetaan myöhemmin

Ota yhteyttä

Lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.