Kosmeettinen akupunktio

Kosmeettinen akupunktio on hoitomuoto, jonka avulla kasvojesi ihosta tulee nuorekkaampi. Kosmeettinen akupunktio vähentää ryppyjä, pehmentää syvempiä juonteita sekä tasoittaa ihon pintarakennetta ja väriä saaden sen hohtamaan.

Varaa aikasi tästä

Kosmeettinen akupunktio Helsinki

Kosmeettinen akupunktio on hoitomuoto, jonka avulla kasvojesi ihosta tulee nuorekkaampi. Kosmeettinen akupunktio vähentää ryppyjä, pehmentää syvempiä juonteita sekä tasoittaa ihon pintarakennetta ja väriä saaden sen hohtamaan. Se auttaa myös nostamaan ja kiinteyttämään kasvojen lihaksia.

Hoitoa kutsutaan usein akupunktiolla tehtäväksi kasvojenkohotukseksi tai nuorennushoidoksi sillä saatujen hyvien tulosten vuoksi. Hoitomuoto on tullut viime vuosina tunnetuksi, koska useat julkisuuden henkilöt, kuten esimerkiksi Kim Kardashian sekä prinssi Harry ja hänen vaimonsa Meghan, suosivat kosmeettista akupunktiota kauneudenhoitomuotonaan.

Mitä oireita kosmeettisella akupunktiolla voi hoitaa?

Hoidon tehokkuus riippuu lähtötilanteestasi. 60-vuotiaan kasvot eivät reagoi hoitoon samalla tavoin kuin 40-vuotiaan kasvot. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä tehokkaampaa hoito on.

Tiivistetysti kosmeettinen akupunktio auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä kasvoilla. Tarkemmin sanottuna kosmeettinen akupunktio:

  • Lisää kehon kollageenin ja elastaanin tuotantoja, mikä tasoittaa ryppyjä ja juonteita
  • Tekee ihosta elastisemman ja joustavamman poistaen ihon velttoutta
  • Hidastaa ikääntymisen merkkejä
  • Poistaa tai häivyttää maksaläiskiä ja pigmenttimuutoksia
  • Häivyttää tummia silmänalusia
  • Tasoittaa silmäpusseja, koska ihosta tulee joustavampi
  • Edistää kasvojen alueen lymfa- ja verenkiertojärjestelmää, jolloin ihosoluihin virtaa enemmän happea ja ravintoaineita, mikä johtaa terveempään ihoon
  • Häivyttää arpia
  • Pitää hormonitasapainoa yllä ja voi näin auttaa esimerkiksi hormonaaliseen akneen
  • Rentouttaa kasvojen, niskan ja kaulan lihaksia ja poistaa jännityksiä

Kosmeettisen akupunktion hoitosarjat ovat pituudeltaan n. kymmenen käynnin mittaisia. Tulosten ylläpitämiseksi ylläpitäviä käyntejä suositellaan 2-4 viikon välein varsinaisen hoitosarjan jälkeen.

Kosmeettinen akupunktio ja muut kasvojenkohotushoidot

Useimmille ihmisille kosmeettinen akupunktio on erinomainen vaihtoehto radikaalimmille hoidoille. Akupunktiolla ei ole leikkausten tai botoxin kaltaisten hermomyrkkyjen palautumisaikoja tai sivuvaikutuksia kuten mustelmia tai pysyviä hermovaurioita.

Kosmeettinen akupunktio ei satu, eikä neulan asettamista usein tunne. Hyvin minimaaliset nipistelyn tunteet ovat kuitenkin mahdollisia. Yleensä kokemusta kuvataan todella rentouttavaksi ja sellaiseksi, että ikään kuin iho ja kasvot heräisivät uudella tapaa eloon.

Huomaathan, että kosmeettinen akupunktio ei kuitenkaan sovellu kaikille. Jos kärsit esimerkiksi tarttuvasta ihosairaudesta, olet käynyt kosmeettisessa leikkauksessa 2-6 viikon sisällä, kärsit epileptisistä kohtauksista, verenvuototaudista, tai olet raskaana, niin emme suosittele näitä hoitoja sinulle. Käymme aina ennen hoitoa hoidettavien kanssa läpi vielä kertaalleen, ettei hoidolle ole mitään estettä.

Ajanvaraus

Varaa aika kosmeettiseen akupunktioon ajanvarausjärjestelmästämme.

Varaa aikasi tästä

Mihin kosmeettisen akupunktion nuorentava vaikutus perustuu?

Kosmeettinen akupunktio ja sen vaikutus perustuvat siihen, että kun todella ohuita ja steriilejä akupunktioneuloja asetetaan kasvojen strategisiin pisteisiin, niin ne luovat hyvin pieniä mikrotraumoja ihonalaiseen kudokseen. Vastareaktiona mikrotraumoihin keho alkaa parantamaan pistosten aiheuttamia mikroskooppisia ”vammoja” lisäämällä luontaisesti kollageenin ja elastaanin tuotantoa sekä tehostamalla verenkierto- ja lymfajärjestelmän toimintaa kasvojen alueella. Kun nämä kaksi kehosi luontaista järjestelmää tehostuvat, niin ne kuljettavat enemmän ravintoaineita ja happea pistoalueille parantaakseen neuloilla tuotetut mikrotraumat, jolloin ihosta tulee hehkuvampi ja hyvinvoivan näköinen.

Lisääntynyt kollageenin ja elastaanin tuotanto puolestaan tekee ihosta joustavan ja elastisen, jolloin ryppyjä tai juonteita ei pääse entiseen tapaan syntymään. Kehosi hoitaa siis itse itseään sisältäpäin. Jos kehon kollageenin tuotanto ei ole riittävää, niin iho muuttuu veltommaksi, juonteista ja rypyistä tulee syvempiä ja pigmenttiläiskiä alkaa nousemaan iholle normaalia enemmän.

Akupunktion lisäksi annamme vinkkejä, miten voit tehostaa kosmeettisen akupunktion hyötyjä oikeanlaisella ravinnolla, ja miten voit ehkäistä ryppyjen sekä juonteiden syntymistä luonnollisin menetelmin.

Kosmeettisessa akupunktiossa hoidamme tarpeen mukaan myös muuta hyvinvointiasi. Kauneus tulee sisältä, joten voidessasi hyvin se myös näkyy ulospäin.

Kosmeettisen akupunktion hinta

Kosmeettisen akupunktion hoitokerta kestää noin 1,5 tuntia ja sen hinta on 99 euroa. Se sisältää paitsi kasvojen akupunktion, myös kasvojen guasha-hoidon, kasvojen akupainelun ja kasvohieronnan.

Hoitajanasi toimii ammattitaitoinen akupunktiohoitaja, jonka osaaminen pohjautuu vuosien hoitokokemukseen Suomessa, lääketiedeopiskeluihin Kiinassa sekä maisteriopintoihin Australiassa ja Iso-Britanniassa.

”Huolellinen hoito ja huolenpito oli koskettavaa. Tilaa oli myös huumorille sekä rauhalle ja yksityisyydelle.”

– Nainen, 32 vuotta

Varaa aika

Jos haluat nuorekkaamman ihon tai kiinnostuit aiheesta, niin varaa aikasi täältä, koska kosmeettinen akupunktio on tehokas keino tehdä ihostasi nuorekkaampi ja hyvinvoiva.

Voit olla myös suoraan yhteydessä meihin:

Puhelin: 
040 125 1515

Sähköposti: 
info@tieterveyteen.fi

Osoite:
Fredrikinkatu 69 A11, 4. kerros, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.