Kosmeettinen akupunktio

Kosmeettinen akupunktio (kasvoakupunktio) on hoitomuoto, jonka avulla kasvojesi ihosta tulee nuorekkaampi. Kosmeettinen akupunktio (kasvoakupunktio) vähentää ryppyjä, pehmentää syvempiä juonteita sekä tasoittaa ihon pintarakennetta ja väriä saaden sen hohtamaan.

Varaa aikasi tästä

Kosmeettinen akupunktio Helsinki

 

Kosmeettinen akupunktio (kasvoakupunktio) on hyvin luonnollinen keino saada sinut näyttämään nuoremmalta.  Hoitomuotoa kutsutaan usein “luonnonmukaiseksi  kasvojenkohotukseksi.” Kasvoakupunktio auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä, nostaa ja kiristää kasvojen lihaksia sekä parantaa ihon laatua ja väriä. Lopputulos saa sinut säteilemään.

Kosmeettinen akupunktio kauneudenhoidossa on tullut erittäin suosituksi monien kansainvälisten julkisuudenhenkilöiden keskuudessa,  esim. Kim Kardashian, Prince Harry ja vaimonsa Meghan.

 

Miksi valita kosmeettinen akupunktiohoitomme?

Metodimme ovat ainutlaatuisia ja erittäin tehokkaita. Käytämme kasvojen ”moottoripisteitä” yhdistettynä nykyaikaisiin laitteisiimme saadaksemme aikaan tuloksia. Kasvoakupunktiohoidossamme käytetään minimaalinen määrä neuloja kasvoillasi saamaan aikaan maksimaalinen lopputulos!

Hoitomme ei vaadi palautumisaikaa eikä sillä ole sivuvaikutuksia kuten leikkauksilla. Akupunktiohoito ei aiheuta suuria mustelmia tai pysyviä hermovaurioita. Hymysi ja kasvojesi liikkeet ovat hoidon jälkeen yhä luonnollisia.

Ennen hoitoa

Hoidon jälkeen

 

 

 

Kuinka kosmeettinen akupunktio saa sinut näyttämään nuoremmalta?

 

(Klikkaa kuvaa katsoaksesi infovideo)

Kosmeettisen akupunktiohoidon tuloksissa on suuria yksilöllisiä eroja. Hoidon tehokkuus riippuu omista lähtökohdistasi. 60-vuotiaan ja 40-vuotiaan kasvot vaativat erilaista hoito-ohjelmaa ja reaktiot hoitoon ovat myös erilaisia. Me suunnittelemme yksilöllisen hoitosuunnitelman sinulle konsultaation aikana. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä tehokkaampaa hoito on.

Yleisesti kasvoakupunktio auttaa vähentämään ihon ikääntymisen merkkejä. Tarkemmin eriteltynä kosmeettinen akupunktio auttaa:

  • Lisäämään kollageenin tuotantoa, tuloksena ryppyjen ja pienien juonteiden siliäminen

  • Saamaan ihon kimmoisammaksi ja taipuisammaksi, sekä estämään ihon velttoutta

  • Edistämään ihon lymfaattista järjestelmää, kuljettamalla lisää happea ja ravinteita ihosoluihin, mikä johtaa terveempään ihoon

  • Tasoittamaan silmäpusseja ihon tullessa kimmoisammaksi

  • Häivyttämään tummia silmänalusia

  • Häivyttämään näppylöitä ja pigmenttiläiskiä

  • Säilyttämään hormonitasapainon ja auttamaan hormonaalisen aknen hoidossa

  • Rentouttamaan kasvoja, niskaa ja niskalihaksia, sekä vähentämään jännitystä

Kaikilla yllämainituilla tavoilla kasvoakupunktio voi auttaa sinua hidastamaan ikääntymisen merkkejä.

Ajanvaraus

Varaa aika kosmeettiseen akupunktioon ajanvarausjärjestelmästämme.

Varaa aikasi tästä

Mihin kosmeettisen akupunktion nuorentava vaikutus perustuu?

Kosmeettinen akupunktio ja sen vaikutus perustuvat siihen, että kun todella ohuita ja steriilejä akupunktioneuloja asetetaan kasvojen strategisiin pisteisiin, niin ne luovat hyvin pieniä mikrotraumoja ihonalaiseen kudokseen. Vastareaktiona mikrotraumoihin keho alkaa parantamaan pistosten aiheuttamia mikroskooppisia ”vammoja” lisäämällä luontaisesti kollageenin ja elastaanin tuotantoa sekä tehostamalla verenkierto- ja lymfajärjestelmän toimintaa kasvojen alueella. Kun nämä kaksi kehosi luontaista järjestelmää tehostuvat, niin ne kuljettavat enemmän ravintoaineita ja happea pistoalueille parantaakseen neuloilla tuotetut mikrotraumat, jolloin ihosta tulee hehkuvampi ja hyvinvoivan näköinen.

Lisääntynyt kollageenin ja elastaanin tuotanto puolestaan tekee ihosta joustavan ja elastisen, jolloin ryppyjä tai juonteita ei pääse entiseen tapaan syntymään. Kehosi hoitaa siis itse itseään sisältäpäin. Jos kehon kollageenin tuotanto ei ole riittävää, niin iho muuttuu veltommaksi, juonteista ja rypyistä tulee syvempiä ja pigmenttiläiskiä alkaa nousemaan iholle normaalia enemmän.

Akupunktion lisäksi annamme vinkkejä, miten voit tehostaa kosmeettisen akupunktion hyötyjä oikeanlaisella ravinnolla, ja miten voit ehkäistä ryppyjen sekä juonteiden syntymistä luonnollisin menetelmin.

Kasvoakupunktiossa hoidamme tarpeen mukaan myös muuta hyvinvointiasi. Kauneus tulee sisältä, joten voidessasi hyvin se myös näkyy ulospäin.

Hoitajanasi toimii ammattitaitoinen akupunktiohoitaja, jonka osaaminen pohjautuu vuosien hoitokokemukseen Suomessa, lääketiedeopiskeluihin Kiinassa sekä maisteriopintoihin Australiassa ja Iso-Britanniassa.

 

Mitä sivuvaikutuksia tai kipua kosmeettinen akupunktio voi aiheuttaa?

(Klikkaa kuvaa katsoaksesi infovideo)

Toisin kuin leikkaukset tai hermotoksiinit, kosmeettinen akupunktio on erittäin turvallista. Heti hoidon jälkeen voit palata päivittäisiin arkirutiineihin. Hoito ei ole kivuliasta eikä neulan laittamista juuri edes tunne. Pienet nipistyksen kaltaiset tuntemukset ovat mahdollisia. Yleensä kokemusta kuvaillaan erittäin rentouttavaksi, ja kasvojen ihon tuntee heräävän eloon uudella tavalla.

On huomioitava, että kasvoakupunktio ei sovi kaikille. Esimerkiksi jos ihossasi on jokin tarttuva sairaus, olet ollut viimeisen 2-6 viikon aikana kosmeettisessa leikkauksessa, sinulla on epilepsia, verenvuototauti tai jos olet raskaana, sinun tulee odottaa että terveydentilasi on parempi, ennen kuin voimme aloittaa kosmeettisen akupunktiohoitosi.

Ennen kuin voimme ”kääntää kelloasi taakse päin”, juttele akupunktiohoitajasi kanssa sopiaksesi yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta.

 

”Huolellinen hoito ja huolenpito oli koskettavaa. Tilaa oli myös huumorille sekä rauhalle ja yksityisyydelle.”

– Nainen, 32 vuotta

 

Varaa aika

Jos haluat nuorekkaamman ihon tai kiinnostuit aiheesta, niin varaa aikasi, koska kosmeettinen akupunktio on tehokas keino tehdä ihostasi nuorekkaampi ja hyvinvoiva.

Voit olla suoraan yhteydessä meihin:

Puhelin:

Vahvistetaan myöhemmin

Sähköposti: 
info@tieterveyteen.fi

Osoite:

Vahvistetaan myöhemmin

Ota yhteyttä

Lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.